Az esküvő fotózásnál nem számít, hogy ha pár ember van az esküvőtökön vagy a másodunokatesók, nagynénik és barátok is. Ez a Ti napotok, fotósként pedig az a feladatom, hogy ezt megörökítsem. Ilyenkor fontos, hogy elrugaszkodjunk a berögzült hagyományoktól, volt olyan pár aki szeretett volna beállított képeket de olyan pár is volt aki bicskával szeretett volna fagyit enni a szertartás előtt. Az a legfontosabb, hogy Ti jól érezzétek magatokat!

Szertartás fotózás mellé kérhető kreatív vagy jegyes fotózás is. Kreatív fotózás alkalmából elmehetünk az első randitok helyszínére vagy a kedvenc kiránduló helyetekre is akár. A jegyes fotózás a legjobb arra, hogy megismerjük egymást és az esküvőtök napján már ne legyen szokatlan a kamera látványa és egymásra tudjatok hangolódni.


Amikor portré sorozatot készítünk van lehetőség kilépni a komfort zónádból, hiszen maradhatunk a szokásos portré képeknél, de elindulhatunk divat vagy kreatív téma felé is.

A lenti gombra kattintva láthatod is mire gondolok.


A családi képeknél készülhetnek beállított képek, de van lehetőség természetes és sallangmentes képek készítésére is. Nem számít hogy stúdióban vagy szabadtéren fotózunk, hiszen a központban úgyis Ti lesztek.

Sok család szereti a családi fotókat az advent időszakára időzíteni – ez is egy szép időszak, főleg, hogy ajándéknak is jók a képek – de az év bármely időszaka is épp olyan szép lehet.

Csinálhatunk fotókat stúdióban, szabadtéren de a saját otthonotok is tökéletes helyszín lehet.