Azt mondják, a szépség az önbizalom forrása. De mi történik, ha hiányzik az önbizalom? Az önbizalomhiány főleg abban nyilvánul meg, hogy bármilyen helyzetben, ahol döntened kell, hogy vállalod-e a kockázatot vagy sem, nehezen hozod meg a döntést. Ez lehet egy új állás megpályázása, elmenni arra a bizonyos randira vagy programokat szervezni a barátaiddal. 

Mint a legtöbb nő, én is küzdöttem a kevés önbizalommal. Hosszú út vezetett ahhoz, hogy elfogadjam és felvállaljam önmagamat. Sokat foglalkoztam az önbizalom kérdésével, és az ezzel kapcsolatos tapasztalataimmal szeretnélek segíteni a workshop keretein belül. A workshop alatt zenét hallgatunk, mesélhetsz is magadról, amihez csak kedved van. Az a nap rólad fog szólni.

Természetesen érthető, ha félsz a kudarctól vagy az új lehetőségektől, mert azt gondolod, „én ehhez nem vagyok elég jó”. Ám ez visszavet téged a sikertől, az elérhető célok és álmok számát csökkenti, hiszen az „úgysem vagy rá képes” gondolatok miatt nem mersz új dolgokba kezdeni. 

Mi viszont segítünk, hogy láthasd, mennyire különleges és szép vagy! 

Három szolgáltató segít majd neked, hogy kiszakadhass a szürke hétköznapokból, és jól érezhesd magad a workshopon, ahol te vagy a középpontban. Sminkesünk Major Betti lesz, aki bőrbarát termékeivel megvalósítja a vízióidat. A fodrászunk pedig Tóth Fruzsi, aki különleges hullámokat tud készíteni neked. Személyre szabott sminket és hajat kapsz, majd én gondoskodok arról, hogy a kamera előtt is magabiztos lehess, és a képek megmutassák, milyen szuper is vagy!

Azon dolgozunk majd, hogy kihozzuk belőled azt a nőt, aki lenni szeretnél. Neked csupán annyi a dolgod, hogy megtedd az első lépést. A többiben segítünk!